Tuesday, May 24, 2011

GOLD COAST MORIB RESORT .....LOKASI PERCUTIAN YG MENAKJUBKAN


Pada weekend yang lepas SyamSGold telah pergi ke Gold Coast Morib Resort melihat salah satu unit resort yang telah dibeli .Menurut pengurusan Gold Coast Morib Resort (GCMR), unit SyamSGold ini telahpun siap dan boleh didiami. Asal jer nama GOLD....SyamSGold memang berkeinginan memilikinya...dan telah terbukti pada hari ini satu unit dari GCMR ini telah dimiliki oleh SyamSGold.

Gold Coast Morib Resort ialah sebuah resort ditepi pantai Morib iaitu jaraknya 10 min dari pekan Banting, 35 min dari KLIA dan LCCT.

Memang mengasyikkan....Sebuah resort yang pertama seumpamanya di Malaysia yang mempunyai Water Theme Park ditepi pantai . SyamSGold memang teruja apabila melihat keistimewaan resort yang dilengkapi taman tema air ini di tepi pantai yang cukup menarik di Negeri Selangor.
Gambar-gambar CCMR untuk tontonan anda semua.....


cantik....menarik

Water theme park....mengasyikan para pengunjung

Pandangan dari laut

Pantai yang memutih dengan langskap yg menarik

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENYEWA DI GOLD COAST MORIB RESORT...SILA HUBUNGI SYAMSGOLD BAGI MENDAPATKAN DISKAUN ISTIMEWA  DENGAN TEMPAT PERCUTIAN YANG MENARIK DI GCMR.

42 comments:

  1. berapa sewa semalam resort ni? sila emailkan pada zurainim@skm.gov.my

    ReplyDelete
  2. Boleh sy dapatkan rate bagi semua jenis bilik yang ader? sila emailkan pada harsimran1055@gmail.com

    ReplyDelete
  3. berapa hg semalam..boleh emailkan hg kepada saya..sufi_diana@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  4. salam..brapa harga semalam utk mnyewa??dan boleh ke kalau masuk utk ke water theme park jek n brapa harga masuk 2???email kan ke izal_boyz@yahoo.com...TQ..

    ReplyDelete
  5. salam...boleh email pada saya berapa rm utk 1 malam..utk masuk ke water theme park rm brpe? emailkan ke azieda_faizal@yahoo.com.my tq...

    ReplyDelete
  6. Bebe surianty bt mat shorNovember 1, 2011 at 9:54 AM

    Berapa smlm satu bilik..utk masuk water theme park rm berapa?emailkn pd sy di bb_zam@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. Bro, plz check email.

    ReplyDelete
  8. berape semalam boleh e-mail bagi i di joycegoh5196@yahoo.com...tq.kita akan pergi dec 2011.

    ReplyDelete
  9. check emel plis...

    ReplyDelete
  10. pls email rate for school holiday @ azzaelly@gmail.com

    or pls call me @ 011 121 80080

    ReplyDelete
  11. salam..bleh bg harga utk bln disember 2011? fiza@e-zakat.com.my

    ReplyDelete
  12. salam,pls quote for me 1 night stay,is it inclusive of theme park ticket?

    anakkusazali@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  13. Hi!Boleh email details sewa ur units at Gold Coast Morib Resort?
    nowwa78@gmail.com

    ReplyDelete
  14. blh email room rate? tq. lizaismail@whsn.com.my

    ReplyDelete
  15. Berapa rate per night for each room category?
    Still available on 26-27 Nov 2011 or 27-28 Nov 2011?
    please email me sarah_cute84@hotmail.com

    ReplyDelete
  16. Salam bro....nak taya rate per nite berapa kat sana..boleh bg harga tak

    ReplyDelete
  17. hai..brape rate for 3D2N utk bln dec 2011.

    ReplyDelete
  18. berapa rate untuk semalam? nak check in on 1st jan 2012..

    ReplyDelete
  19. salam..berapa rate 3D2N untuk 28-30 Dec 2011 @ 27-29 Dec 2011.
    Email :suhaili8590@gmail.com

    ReplyDelete
  20. salam..berapa rate 1 malam untuk 18-19 Nov 2011 termasuk tiket ke waterpark
    Email : khairulazmi78@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Salam, bole emailkan rates untuk sebilik... Teringin bersama keluarga new year eve nie... Thanks skshua69@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. BERAPA RATE UNTUK SATU MALAM YE

    ReplyDelete
  23. berapa utk 1mlm...n nk masuk waterpark 2 kna byr jgk ke? email sye nuyoijannah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  24. boleh emailkan pada saya harga 1 malam serta nak masuk water theme park. aieza_md@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. brape rate utk 1 mlm? email me - pres_zza@hotmail.com

    ReplyDelete
  26. sumer kena email ker? kalo tulis terus kat sineh sumer leh bace ...
    haku nak g gak neh...

    ReplyDelete
  27. normal rate utk sewa semalam di GCMR ialah RM290 (termasuk tiket masuk water park utk 2 org)

    * tiket water park seorg rm 25.

    sekarang sy cuma ada voucher utk sewa pada weekdays saja (sunday to thursday ). Weekend,public holiday dah habis...

    berminat sila emailkan kpd asraz74@yahoo.com. diskaun hebat akan diberikan...

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. promosi terhad...sementara stok masih ada...sewa semalam cuma RM 150 termasuk 2 ticket water park...harga sebenar RM 290++...

    Hanya weekdays shj..Sunday to thursday(x termasuk public holiday)

    Pertanyaan sila call: 012-2622234.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...en.syamsgold,
      kalau harga untuk school holiday brape ye...??ni untuk bilik studio ke?? & ada dapat x breakfast??
      tq

      Delete
  30. berapa rate untuk 2 June nih? ada kosong?

    ReplyDelete
  31. Berapa rate utk cuti sekolah? Leh email detail ke reen3113@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
  32. salam..tlg emelkan detail rate pd sy di farahakhmar@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Salam Tuan.

    Boleh email kepada saya semua rate yg ada. Check in: 29/12/2012. Check out: 31/12/2012. syedaqil_38@yahoo.com.sg

    Terima kasih

    ReplyDelete
  34. Salam..
    saya nak pergi ke sana 30 dan 31 December 2012..boleh tak email semua rate. hanan.husin@selinsingmine.com

    ReplyDelete
  35. mohon emelkan new rate for 2013 kpd saya di afix0205@gmail.com
    harga ni termasuk dgn tiket water park ke atau lain?

    ReplyDelete
  36. salam...mohon email rate untuk 1 malam pada 12 febuari 2013... di email azura_acl8722@yahoo.com.my...tq

    ReplyDelete
  37. Salam.mohon email rate utk 1 mlm utk weekend.zuera.wacha@gmail.com

    ReplyDelete
  38. brp rate utk 17hb november ni. e mail kan ke masdeena4335@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  39. untuk makluman semua...bilik untuk weekend sepanjang bln nov dan dec fully booked..hanya isnin- khamis jer yg tinggal tp dah tak byk..tq

    ReplyDelete
  40. klu masuk water theme park je blh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...adult rm35/pax ....child rm20/pax

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails