Wednesday, May 30, 2012

PROMOTION YR 2 - PENGINAPAN DI GOLD COAST MORIB RESORT

Promosi Year 2...Gold Coast Morib Resort. 
saya menawarkan harga promosi yang cukup murah pada ketika ini (2012)...sementara stok masih ada.

Weekdays stay (Sunday to Thursday) Tak termasuk school & public holiday = RM 200.00 per studio unit per night.
Normal rate RM 290++.

Weekend stay / Public Holiday / School Holiday stay = RM 290.00
Normal rate RM 345++.

Kelebihan:
- Free Water Theme Park Ticket for 2 ( Harga biasa RM35 /seorg).
- All Studio Room with Jacuzzi

Lots of facilities like a :-
Water theme park
Indoor Game Centre
Outdoor game
Sky Lounge
Conference Rooms
Karaoke
Convenience Store
& many more...

Water theme park yang pertama seumpamanya lokasi ditepian pantai.....
Harga Promosi utk masa yg terhad...

BERMINAT..?? CALL SAYA SEGERA...
SYAMS-GOLD  012-2622 234...TAWARAN TERHAD.

21 comments:

  1. aslkm..xdapat ke arge rm150 mcm yg before ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam..sori ler..utk hage RM150 dah habis...sekrg cuma ada hage rm200 saja..tq

      Delete
  2. Promosi utk birthday takde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. promosi rm200 masih dikira murah berbanding promosi birthday yg dibuat oleh pihak hotel sendiri..tq

      Delete
  3. En Syam.. Promosi ni termasuk dengan breakfast n dinner tak? E

    ReplyDelete
    Replies
    1. promosi x termasuk bfast & dinner...

      Delete
  4. en.Syam saya berminat nak ke Gold Coast 3 hari 2 malam 4 dewasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hage 1 bilik rm200 per night utk weekdays dan rm290 utk weekends. 1 bilik ada 1 katil besar @ 2 katil kecil jadi jika nak jimat bawa toto utk extra person.

      Delete
  5. en. syam nk berapa harga untuk 1 hari ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hage spt yg diiklankan ...semalam rm200 for weekdays dan rm290 for weekends. minta confirmkan tarikh supaya lebih tepat.tq

      Delete
  6. Theme park ticket harga kanak2 braper? Kali sy nk book boleh tk sy book utk additional theme park ticket or yg tu kene beli berasingan?

    ReplyDelete
  7. Harge water park utk kanak2..rm25..eloknya beli berasingaan coz bila nak guna baru beli.tak la rugi jika x guna nnti.. hage sama jer..

    ReplyDelete
  8. Salam. promosi ni ada utk nov tak? TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada utk bln nov...confirm date dan.call sy utk tarikh yg available...

      Delete
  9. 13 nov 2012 nak book satu malam

    ReplyDelete
  10. saya nak dua bilik untuk 4 org on 14/11/2012. kalau masih ada promo ni roger saya

    ReplyDelete
  11. salam, masih ade kekosongan tak tuk disember 14,15,16 for family pakej..tq.. (^_^)

    ReplyDelete
  12. masih ad kekosongan ke 30 31?

    ReplyDelete
  13. salam utk bln feb 15-17 ada kekosongan tak kalo ada leh email saya atau num contact saya 012-622-8888

    ReplyDelete
  14. salam,
    saya nk dapatkan quotation untuk family day ofis

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails