Friday, February 10, 2012

PROMOSI PENGINAPAN DI GOLD COAST MORIB RESORT

PROMOSI TERHAD...sementara stok masih ada SYAMS-GOLD menawarkan kepada para pengunjung blog ini tawaran penginapan yang menarik...sgt murah khas untuk pengunjung blog ini sahaja.
 
Syarat-syaratnya :
1. Sila follow blog SYAMS-GOLD (mudah jer kan).
2. Penginapan pada waktu Weekdays shj ( Sunday to thursday only.tidak termasuk public holiday).
3. Contact saya untuk booking bilik - 012-2622 234.
4. Buat payment....hanya RM 150 semalam utk 1 Studio suite room.(harga biasa RM290 ++).
5. FREE lagi 2 tiket ke Water theme park(harga biasa RM25 seorg).
MURAH BERBALOI-BALOI...

Apa tunggu lagi...booking segera sementara stok masih ada.
DISKAUN 50% untuk pengunjung SYAMS-GOLD.

Pada entry yg lepas-lepas ada segmen berkenaan gold coast morib,siapa yg berminat bolehlah baca.
pandangan GCMR dari pantai

salah satu outdoor games yg ada disini

boleh bersantai sambil berkelah dibawah pokok ni

pantai memutih di GCMR

The Venue...
jom datang GCMR

23 comments:

  1. woow..murahnya...booking 1 mlm..nnti sy call.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. suelly...sah sehingga stok masih ada...sblm bulan mei 2012. lps tu hage lain la...

      Delete
  3. breakfast x trmasuk ke? Klu sy nk guna weekends, brape harganya? Sbb saya dah booking 1 bilik utk weekend.. so skg nk tmbah 1 bilik lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sy..weekend dah habis...yang tinggal sekrg cuma ada 2 voucher weekdays saja...tapi selepas bln 5 nnti ada utk weekends.

      Delete
  4. salam. i booking utk weekend bln 6 ni 2 mlm. already email details. tq

    ReplyDelete
  5. available lg x utk weekends 21-22 april ni?how much?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis sehingga mei...rujuk iklan yg akan dikeluarkan slps mei nnti..tq

      Delete
  6. Kalau nak book 5-6 Mei 2012 macamana? Berapa harga? so interested...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tambahan...nak 2 unit...

      Delete
    2. bln mei nnti sy akan keluarkan iklan baru...minta maaf..tiada booking..rujuk blog ni slps bln mei nnti..tq

      Delete
  7. en syam,saya nak book bilik pada hari isnin 23.4.2012..masih ada ke?

    ReplyDelete
  8. sori lewat balas...dah habis..tunggu slps bln 5 nnti...Bila dah ada nnti sy buat annoucement.TQ.

    ReplyDelete
  9. bila nk announce harga baru?da lepas bulan lima da ni.heheh..nk book jugakk

    ReplyDelete
  10. As salam, tumpang tanya,
    Kalu 5mei 2012 ni ada kosong lg x?berapa ye? Ada dapur untuk masak?

    ReplyDelete
  11. Promotion ni still available lagi ke? Kalau nak booking 4-5 November 2012 boleh ke dapat price macam tu lagi?

    ReplyDelete
  12. Salam,skang ada lg x?

    ReplyDelete
  13. nk book 1 lm utk 13 nov.... detail call 0133972610

    ReplyDelete
  14. beri saya alamat penuh goldcourse morib

    ReplyDelete
  15. salam kalau saya nk g next month ni kira harga brape ye 1 blik??

    ReplyDelete
    Replies
    1. weekdays sunday to thursday rm200/ night.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails